Naisilla Kokkolan tuliaisina kolme pistettä
5.11.2018 15:16 Uutisointi / Naiset

Foto: Pasi Roimela

Voitto ja tasapeli olivat naisten II-div. joukkueen saldo 4.11 Nibacoksen isännöimässä turnauksessa.

Päivä aloitettiin Voittopelillä SB Vaasaa vastaan, vaikka pelin alussa koneisto hieman yskähteli ennen lämpenemistä. Maalinteon makuun päästiin ensimmäisessä erässä 6. min kohdalla Iida Sundelinin tulisella laukauksella. Toisessa erässä meininki jatkui ja peli kulki. Ensin Jenna Honkaniemi purjehti myötätuulessa läpi koko kentän päättäen yksinpurjehduksensa terävään rannelaukaisuun kohti oikeaa yläpesää. Vain minuuttia myöhemmin, Iida Sundelin teki näyttävän katkaisun keskikentällä ja rankaisi välittömästi. Sitten…hyvä olo iski…Vaasan kavennus…Ensin vasemmalta…sitten toinen kavennusmaali…ja kolmannessa erässä vielä tasoihin…kunnes...Jenni Pikkumäki vapautti Jeppiksen tunnelman tyylikkäällä, puolesta kentästä lähteneellä laukaisulla, vain kaksi minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä. Loppulukemaksi 5-3 viimeisteli Iida Sundelin, tyhjään maaliin, kun peliaikaa oli jäljellä 41 sekuntia. Hieno peli hienolta joukkueelta.

Päivän toisessa ottelussa oli vastassa Kristiinankaupungin SCS. Tämä viime vuodesta kovasti piristynyt joukkue lienee syynä siihen, että Jeppiksen valmennuksen hiuksen ovat nyt pykälän verran edellispäivää harmaammat. Peli kulki kohtalaisesti vastustajan päädyssä, mutta SCS:n kaltainen sumputtava joukkue on aina ollut meille vaikea ja laukaukset pysähtyivät nytkin joko veskariin tai pakkiin. Myös vastustajan terävät vastahyökkäykset pitivät maalivahdin hereillä. Parin alivoimakuvion ja lukemattoman hyökkäysyrityksen päätteeksi loppulukemaksi tasapeli 1-1, meidän ainokaisen ollessa Annika Sjöbergin käsialaa.

Kolmen turnauksen päätteeksi Jeppis on saalistanut kolmella voitolla, yhdellä tasurilla ja kahdella tappiolla yhteensä seitsemän pistettä, joka oikeuttaa neljänteen paikkaan sarjataulukossa. Maalipörssin johdossa on kaksi ottelua muita vähemmän pelannut Iida Sundelin.


Seuraava koitos on 24.11 Qmax areenalla, jossa vastaan asettuu toinen naapurikylän ylpeyksistä, Nibacos, sekä sarjanousija ja Töysän lahja Suomen salibandykartalle, PaSu.

Foto: Pasi Roimela


   
Lisää uutisia
Jeppis FBC
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat