Tre poäng för D1-05 pojkarna i Ilmajoki
13.1.2019 17:49 Uutisointi / D1-pojat 05

D1 pojkarna hade en bra dag och verkade trivas på parketten.

D1 pojkarna inledde det nya året med en bussresa till turneringen i Ilmajoki. Killarna stod inför en tuff dag serieledarna Nibacos som första motståndare.

Efter en period var ställningen 2-1 till Jeppis FBC, målgörare Eetu Isomäki (Kevin Björkström) och Antti Uusitalo (Roope Kangas). I andra periden utökades ledningen till 5-2 genom Nico Pärssinen, Roope Kangas (Uusitalo) och Aron Forsman. Under sista perioden utökades segersiffrofna till 6-2 då Roope Kangas kunde göra mål på passning av våran målvakt Eemeli Kivelä.

I den andra matchen stod SB Vaasa för motståndet och det blev en riktig rysare. Vaasa öppnade matchen men Oliver Dahlqvist (Aron Forsman) kvittterade och första perioden slutade 1-1. Också den andra perioden gjorde bägge lagen ett mål var, för Jeppis del Aron Forsman (Dahlqvist). I tredje perioden gick Jeppis upp i 2-3 ledning med mål av Dahlqvist (Björkström), men även här kvitterade Vaasa till 3-3. Än en gång tog vi ledningen 3-4 på mål av Eetu Isomäki, men kvitteringen till 4-4 kom alldeles på slutet och lagen delade på poängen.

Via Pizza Buffa hemåt och alla killar kan vara riktigt nöjda med dagens insats. Laget ligger på en 6e plats i tabellen och serien fortsätter i Vasa 3.2.2019.
   
Lisää uutisia
D1-pojat 05
«  Heinäkuu   »
Kategoriat