Kolmen pisteen päivä D1 pojilla Ilmajoella
13.1.2019 17:49 Uutisointi / D1-pojat 05

Ilmajoella aurinkoiset alkulämmöt ja hyvä turnauspäivä.

D1-05 pojat aloittivat vuoden turnauskiertueen matustamalla bussilla Ilmajoelle.

Ensimmäisenä vastaan tuli sarjajohtaja Nibacos joka ei ollut hävinnyt vielä yhtään peliä kauden aikana. Ensimmäisen erön jälkeen Jeppis johti 2-1, maalintekijät Eetu Isomäki (Kevin Björkström) ja Antti Uusitalo (Roope Kangas). Toisen erän jälkeen johtolukemat olivat jo 5-2 ja maalien teossa onnistuivat Jeppiksen Nico Pärssinen, Roope Kangas (Uusitalo) ja Aron Forsman. Viimeisessä erässä Roope Kangas viimeisteli päätöslukemaksi 6-2 ja syöttöpiste meidän maalivahdille Eemeli Kivelälle.

Toisessa pelissä vastaan asettui SB Vaasa ja tästä tulikin kunnon trilleri. Vaasa aloitti maalinteon mutta Oliver Dahlqvist (Aron Forsman) tasoitti ja ensimmäinen erä päättyi 1-1. Myös toisessa erässä molemmat joukkueet tekivätte kummatkin yhden maalin. Jeppuksen maali teki Aron Forsman (Dahlqvist). Kolmannessa erässä Jeppis siirryi 2-3 johtoon, Dahlqvist (Kevin Björkström), mutta Vaasa tasoitti. Jeppis nousi johtoon vielä kerran Eetu Isomäen maalilla. Vaasan tasoitus 4-4 tuli vielä loppuminuutilla ja näin joukkueet jakoivat pisteet.

Pizza Buffan kautta kotiin ja kaikki pojat saavat olla tidella tyytybäisiä päivän peleihin. Joukkue on sarjataulukossa sijalla 6 ja sarja jatkuu Vaasassa 3.2.2019


   
Lisää uutisia
D1-pojat 05
«  Heinäkuu   »
Kategoriat