B-tytöt hakivat kaksi pistettä Nurmosta
Julkaistu: 21.01.2018 00.00

Lauantaina Blue Fox/Jeppis FBC B-tyttöjen joukkue lähti Nurmon turnaukseen mielenkiintoisissa tunnelmissa, kun lähtöhetkellä selvisi ettei joukkueella ole mukana yhtään maalivahtia. Matkan aikana laitettiinkin pelaajakuviot uuteen uskoon ja ensimmäiseen otteluun SPV:tä vastaan saatiin luotua semmoinen tsemppi päälle ettei ottelun voittajasta loppupeleissä ollut mitään epäselvyyttä. Pieni nukahdus kolmannessa erässä antoi mahdollisuuden SPV:n kolmen maalin kavennukselle, jonka jälkeen joukkue heräsi uudelleen taistelemaan joka pallosta. Lopputulos 9-3 (2-0, 3-0, 4-3). Pisteiden valossa ottelun onnistujia olivat Josefine Sund (1+1), Sara Lamminen (1+0), Elin Wik (2+1), Jenni Pikkumäki (0+2), Nea Kiviranta (1.0), Senni Kujala (0+1), Miia Lillhonga (3+1), Roosa Ylinampa (1+1). Maalissa ottelussa hääräsi normaalisti keskushyökkääjänä pelaava Laura Ström ja ottelun parhaana palkittiin Sara Lamminen.

Päivän toiseen otteluun sarjan kärkijoukkuetta, Oululaista OLS:a vastaan päästettiin Laura takaisin kentälle ja laitettiin toinen sentteri Sara Lamminen maaliin. Ottelu pysyi tasaisena vääntönä kolmannen erän puoliväliin asti, kunnes väsymys rupesi vaivaamaan ja Oululaiset saivat pelistä niskalenkin paukuttaen neljä maalia runsaaseen neljään minuuttiin. Ottelun lopputulos 1-6 (0-1, 1-1, 0-4) Oululle ei kertonut koko kuvaa ottelusta vaan se oli tasaista vääntöä alusta lähes loppuun saakka. Kotijoukkueen ainokaisen maalin Lina Vestlin, ottelussa parhaana palkitun Josefine Sundin esityöstä.

Yhteisjoukkue on tällä hetkellä sarjassa viidentenä kuudella voitolla, kahdella tasapelillä ja neljällä tappiolla. Seuraava turnaus pelataan 3.2 Vaasan kauppaoppilaitoksella, jolloin vastaan asettuu sarjassa kuudentena pelaava FBC Remix ja sarjakolmonen ISB.