F1-Junioreille menestystä Tampereelta!
Julkaistu: 08.01.2018 00.00

Jeppis fbc:n F1-juniorit pelasivat Tampereen Ilveksen järjestämässä loppiais turnauksessa loistavasti. Mukaan tuli huikeiden vaiheiden jälkeen pronssimitali! Joukkueet olivat jaettu kahteen neljän joukkueen alkulohkoon josta voittajat etenivät finaaliin ja lohko kakkoset pronssiotteluun.

Alkulohkossa pelattiin seuraavasti:

TPS-.Jeppis fbc 5-3

Ilves-Jeppis fbc 2-9

KU-68-Jeppis fbc 1-5

Pronssiottelu: Nokian krp- Jeppis fbc 5-5 (rl.0-1)

Jo alkulohkossa joukkue näytti,että täällä ei isoja kumarella. Ainoa joukkue joka onnistui meidät voittamaan oli TPS.

Seuraavaksi sisuuntunut joukkue pöllytti Ilveksen turkkia oikein kunnolla . Lennart Sjölund takoi ottelussa 3 maalia.

Lohkon viimeisessä ottelussa vastaan asettui KU-68 ja tässä oli panoksena kumpi pelaa mitalleista. Tasokkaan ottelun voitimme 1-5 ja fiilikset joukkueessa oli katossa. Ottelun hahmot olivat maalivahti Miika Holmvik sekä Axel Sjölund joka paukutti ottelussa kolme maalia!

Ja illan kruunasi trilleri .Pronssiotelussa vastaan asettui kova Nokian krp.

Olimme ensimmäisen erän jälkeen tappiolla 5-1,mutta tämäkään ei meitä lannistanut! Toisen erän alkuun saimme nopeasti toisen maalin ja tästä alkoi huima loppukiri. Kun pelikellossa oli aikaa enää 1min30 jouduimme alivoimalle,mutta Rasmus Tikkanen kavensi tilanteeksi jo 4-5 ja vain 18 sekuntia ennen loppua Alex Renlund sivalsi kaukolaukauksen verkon perille ja rankkarit olivat edessä. Molempien joukkueiden kaksi ensimmäistä laukojaa epäonnistuivat ja meidän pelaajista viimeisenä pallon taakse asettui Valter Tapanainen. Valter veivasi Nokian maalivahdin pihalle ja juhlat olivat valmiit alkamaan! Prossiottelussa joukkueen tolppien välissä torjunut Juuso Sillanpää torjui kaikki Nokian krp;n rankkarit!

Loistava turnaus joukkueelta ja kiitoksia kaikille vanhemmille myös osallistumiseta!

Turnauksen pistepörsissä meidän pelaajista Rasmus Tikkanen oli neljäs (6+4) ja Alex Renlund yhdeksäs (4+2)