B-tytöillä kahden pisteen kotiturnaus
Julkaistu: 12.12.2017 00.00

Lauantaina Blue Fox/Jeppis FBC:n tytöt järjestivät kotiturnauksen Rettig Sport Centerissä. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui sarjan perää pitävä NJ, joka ennakkoluulottomalla ja välillä hieman rajullakin pelillä haastoi meidän tyttöjä. NJ karvasi syvältä ja pakotti meidät huolelliseen avauspeliin. Pikku hiljaa pelin juonesta saatiin kuitenkin kiinni ja ensimmäinen erä kotijoukkueelle 2-0 Emely Karlssonin ja Josefine Sundin maaleilla, joihin syöttäjiksi merkittiin Lina Willman ja Victoria Lohoff. Toisessa erässä sama meininki jatkui ja siinä päästiin kokeilemaan myös alivoimalla pelaamista, Sara Lammisen saatua kaksiminuuttisen päällä pelaamisesta. Toinen erä kuitenkin kotijoukkueelle numeroin 3-2. Siinä maalin teossa onnistuivat Victoria Lohoff, Josefine Sund ja Jenni Pikkumäki. Syöttöpisteet itselleen saalistivat Josaefine Sund, Victoria Lohoff ja Sara Lamminen. Myös kolmannessa erässä saatiin onnistumisia kun maalinteossa onnistuivat Josefine Sund ja Sara Lamminen, syöttöpiste merkittiin Victoria Lohoffille. Kolman erä päättyi kotijoukkueelle 2-1 ottelun lopputuloksen ollessa 7-3. Peli oli loppujen lopuksi aika rutiinipelaamista, joskin vastustajan kova karvauspeli hieman yllätti alussa.

Illan toisessa pelissä vastaan asettui sarjakärki OLS, jonka kanssa saatiinkin varsinainen trilleri aikaiseksi. Tilanteita saatiin rakennettua molemmille kenttäpuoliskoille, mutta loistavien maalivahtien ansiosta ottelun avausmaali nähtiin vasta toisen erän alkupuoliskolla Jenni Pikkumäen loistavasta esityöstä puolessa kentässä, johon Oona Niva pääli tuikkaamaan pallon verkkoon. Kolmannessa erässä pallo kuitenkin pomppi hieman onnekkaammin OLS:n pelaajille ja lopputuloksena tiukka 1-2 tappio.

Tappion myötä joukkue tipahti sarjassa neljännelle sijalle, mutta sijoitukseen haetaan jälleen nälkäisenä parannusta 14.1 Lapualla, jolloin vastaan asettuu PSB Lapua ja TC Kotkat Vaasasta.