Blue Foxin ja Jeppis FBC B-tyttöjen yhdistelmäjoukkueella kolmen pisteen päivä
Julkaistu: 30.09.2017 00.00

Blue Foxin ja Jeppis FBC:n B-tyttöjen joukkue onnistui erinomaisesti sarjan avausturnauksessa Kauhajoella. Joukkueen ensimmäinen vastustaja oli Ilmajoen ISB, joka lähtikin erinomaisella temmolla haastamaan meitä. Ottelun avausmaali tuli toisessa erässä ISB:n toimesta. Kolmanteen erään lähdettiin yhden maalin tappioasemasta, joka saatiin väkisillä kammettua 1-1 tasapeliksi Josefine Sundin erinomaisen läpiajon päätteeksi. Joukkueesta ottelun parhaana palkittiin maalivahti Lisette Blomqvist.

Päivän toisessa ottelussa vastassa oli TC Kotkat Vaasasta, joka ennakkoluulottomalla pelillä päätti ensimmäisen erän 2-0 johtoasemaan. Toisessa erässä nostimme karvausta entisestään ja ensimmäisen kavennusmaalin teki Roosa Ylinampa, Sara Lammisen syötöstä. Kolmanteen erään lähdettiinkin edellisestä ottelusta tutulla yhden maalin tappioasemasta. Kun kolmatta erää oli pelattu 4 sekunttia, teki Josefine Sund 2-2 tasoitusmaalin Sofia Stråkan syötöstä. Runsas kolme minuuttia myöhemmin siirryttiin 3-2 johtoon Roosa Ylinampa maalilla Eevi Kirsilän esityöstä. Tätä seurasi Vaasalaisten tasoitus, kunnes 10 sekunttia aikalisän jälkeen Victoria Lohoff teki 4-3 voittomaalin Josefine Sundin esityöstä ajassa 43:36. Joukkueesa ottelun parhaana palkittiin Eevi Kirsilä.