B-tytöt 01-02, B-tytöt, Pohjanmaan aluesarja

NJ - JFBC /BlueFox B-tytöt   1 - 3

Ilmajoki-halli

BlueFox/Jeppis FBC B-tyttöjen ottelussa Nurmon jymyä vastaan 3-1 voitto

Turnaukseen osallistui oli oiva sekoitus Jeppiksen C-tyttöjä ja B-tyttöjä vahvistettuna BlueFoxin C-tytöillä. Otteluun lähdettiinkin kolmella hyökkäyskentällisellä ja kahdella puolustuskentällisellä.

Heti ottelun alussa selvisi, että Nurmo lähtee haastamaan meidän puolustajia kovalla prässillä, johon vastattiinkin samalla mitalla. Ottelun ensimmäinen maali syntyi ensimmäisen erän lopussa ajassa 14:13 Victoria Lohoffin loistavalla yksilösuorituksella. Toisen erän alkuun saatiin kylmää kyytiä, kun Nurmon Anna Leppälä pääsi tasoittamaan ajassa 16:27 pomppivalla onnenkantamoisella, joka valui maaliin Elli-Nooran käsien alta. Lohtua erään saatiin kuitenkin ajassa 23:40 Nea Kivirannan maalilla Jenni Pikkumäen esityöstä.

Ratkaisu otteluun saatiin kolmannessa erässä ajassa 40:16, kun Sara Lamminen tykitti 3-1 voittomaalin Nea Kivirannan loistavasta poikittaissyötöstä.

Tilastot
NJ

1 - 3

0 - 11 - 10 - 1
23'MaaliKiviranta Nea
23'MaalisyöttöPikkumäki Jenni
40'MaaliLamminen Sara
40'MaalisyöttöKiviranta Nea