C-tytöt 03-04, Harjoitusottelu

JFBC C-tytöt - JFBC D2-pojat  6 - 3

Rettig Sport Center

Tytöt voittivat C-tyttöjen (03-04) ja D2-poikien (-05) välisessä kohtaamisessa

C-tyttöjen ja D-poikien välisessä harjoituspelissä lopputulos oli 6-3 tyttöjen hyväksi.

Alussa peli oli molemmin puolin varovaista tunnustelua. Ensimmäinen erä oli kuitenkin tyttöjen hallintaa päättyen 4-0. Tyttöjen maalintekijöinä 1-0 Milaya Mattsson (syöttäjä Sara Lamminen), 2-0 Erica Vesanen (Sara Lamminen), 3-0 Emilia Unkuri, 4-0 Emilia Unkuri ( Erica Vesanen).

Toisessa erässä pojat saivat pelin juonesta kiinni ja paikoin pelin painopiste siirtyikin tyttöjen kenttäpuoliskolle. Toinen erä päättyi pojille 1-2. 5-0 maali tytöille teki Milaya Mattsson (Laura Jokiranta). Poikien kavennus 5-1 teki Aron Forsman (syöttäjä Anton Nyström) ja pelin komein maali terävällä laukauksella 5-2 Eetu Isomäki.

Kolmannessa erässä pojat pääsivät paikoin pyörittämään peliä tyttöjen päädyssä ja kovalla karvauspelillä estivät tyttöjen avauspelaamisen. Tässä erässä pojat pääsivät lisäksi laukausten makuun. Poikien 5-3 kavenuksen teki Elvin Sandbacka (syöttäjä Kevin Björkström). Tyttöjen 6-3 voiton sinetöin loistavan yksilösuorituksen päätteeksi Oona Niva 5 minuuttia ennen peliajan päättymistä.

Peli toimi hyvänä harjoitteluna näin kauden alkuun. Tytöt pääsivät testaamaan syksyn aikana opittuja asioita ja pojillakin oli uusia pelaajia hakemassa kokemusta.

Tilastot

6 - 3

JFBC D2-pojat
4 - 01 - 21 - 1
2'MaaliMattsson Milaya
2'MaalisyöttöLamminen Sara
3'MaaliVesanen Erica
3'MaalisyöttöLamminen Sara
6'MaaliUnkuri Emilia
7'MaaliUnkuri Emilia
7'MaalisyöttöVesanen Erica
17'MaaliMattsson Milaya
17'MaalisyöttöJokiranta Laura