Naiset, Harjoitusottelu

RePi - JFBC Naiset   3 - 3

Reisjärvi

Naisilla tasapeli RePiä vastaan

Edellisessä harjoituspelissä RePiä vastaan kärsityn tappion ja keskiviikkona Nibacosilta saadun opetuksen jälkeen suunnaksi otettiin Reisjärven liikuntahalli ja uusintapeli RePiä vastaan.

Nyt pelaaminen olikin saanut uutta ryhtiä ja rentoutta. Ensimmäiset minuutit jo osoittivat että tänään oli pelaaminen aivan eri uomissa kuin kahtena edellisenä kertana. Ensimmäisessä erässä saatiinkin kaksi maalia, joista ensimmäinen paukutti kolmen peliminuutin jälkeen Sara Lamminen ja toisen Oona Niva, kun takana oli 10 minuuttia peliä. RePikin painoi päälle ja kovalla prässillä saivatkin yhden maalin ensimmäiseen erään.

Toinen erä meni maaleitta, vaikka tilanteita luotiin molempiin päihin. Kolmannessa erässä Jeppis meni jo 3-1 johtoon Nea Kivirannan maalilla, mutta niin vain vastustaja sai kovalla prässillä puserrettua tasapelin 3-3. Helpolla ei joukkueet toisiaan päästäneet, mutta varmasti molempien osalta ansaittu tasapeli.

Tästä on hyvä lähteä jatkamaan kohti seuraavia pelejä. Tulevalla viikolla naiset jatkavat kovaa harjoituspelitahtia kohtaamalla ensin torstaina SC Kokkola kotikentällä ja perjantaina lähdetään Kampushallille ottamaan revanssia Nippareista.

Tilastot
RePi

3 - 3

1 - 20 - 02 - 1
3'MaaliLamminen Sara
10'MaaliKiviranta Nea