E1-pojat 06, Junior Cup

FBT Karhut white - JFBC E1 /06   3 - 1

Qmax Arena

FBT Karhut - Jeppis FBC E1

Neljännes vastustaja oli FBT Karhut , sekin meille uusi tuttavuus. Peli oli jännä, koska tässä pelissä oli kovat panokset, ei enempää eikä vähempää kuin jatkopaikka.

Peli oli koko ajan tasainen, ja hyökkäys vuorotellen siirtyi päästä päähän. Pojat jaksoivat vielä neljännessäkin pelissä taistella, ja peli olikin ihan viime sekunneille 2-1 vastustajalle, joten tilanne oli katsojienkin kannalta erittäin kutkuttava.

Mutta lopulta karhut tekivät sitten kolmannen maalinsa ja veivät näin ollen jatkopaikan tuloksella 3-1.

Ainoa maalintekijämme tässä pelissä oli Alvar Lillqvist, joka sai kertaalleen ujutettua pallon vastustajan maaliin.

Raportti koko Junior Cup:sta

Joukkue ja joukkueenjohto ovat kokeneet muutoksia viime vuoteen ja harjoitusturnaukseen lähdettiin avoimin mielin kokemusta hakemaan, opettelemaan toimimaan joukkueena sekä harjoittelemaan joukkueena toimimista niin otteluissa kuin otteluiden ulkopuolella.

Joukkueen johdolle turnaus tuli sopivaan aikaan kun yhteisiä harjoituksia on pidetty n. 1,5 kuukauden ajan niin saimme kuvan siitä missä joukkueen kanssa mennään ja mitä joukkueessa on kehityskohteita.

Turnauksessa pelasimme neljä ottelua joista saldona oli 1 voitto ja 3 tappiota. Tappioista huolimatta jäi turnauksesta positiivinen maku eli olemme joukkueen kanssa menossa oikeaan suuntaan ja mikä oli parasta niin pelimme, varsinkin puolustaminen, parani turnauksen aikana ja viimeisessä pelissä tekivät pelaajat puolustus pelaamisessa paljon oikeita asioita.

Alla on pikku yhteenveto plussista ja kehityskohteista.

• Syöttöpelaaminen

Tässä turnauksessa joukkueella oli ”sokeri” kielto eli ennen otteluita eikä otteluiden tauolla joukkueella ollut lupaa syödä sokeria sisältäviä tuotteita esim. karkkia ja limsaa.

Toivomme jatkossakin että joukkue ja pelaajiston vanhemmat kunnioittaisivat tätä sääntöä eikä pakkaisi pelaajille mukaan sokeri tuotteita.

Isot kiitokset menevät pelaajille ja vanhemmille turnaukseen osallistumisesta.

Tilastot
FBT Karhut white

3 - 1

3 - 1 - -
23'MaaliLillqvist Alvar
23'MaalisyöttöForsman Noah