Jeppiksen C-tytöillä kolmen pisteen viikonloppu Ylistarossa
Julkaistu: 14.01.2018 00.00

Jeppiksen C-tytöt kävivät hakemassa Isokyrön Kirmaushallissa kolme pistettä yhdeksän kenttäpelaajan voimin.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui vahvasti kauden aikana peliään parantanut Kälviän tarmo, joka omalla ennakkoluulottomalla hyökkäyspelillään ja tiukalla puolustuspelillä asetti meidät todellisen haasteen eteen, kun samalla omalla tekemisellä tehtiin pelaaminen hieman turhan vaikeaksi. Ensimmäinen erä päättyi KäTalle 1-0, ja toiseenkin erään saatiin vain hieman lohtua Emilia Åbbin tasoitusmaalilla, jota seurasi välitön Kälviäläisten kuittaus. Kolmanteen erään lähdettiin 3-1 takaa-ajo asemasta ja pienen hengenkohotuksen ja pelimuutosten siivittämänä saatiin väkisin puristettua 3-3 tasapeli Milaya Mattssonin ja Oona Nivan maaleilla, joihin syötöt antoi Sara Lamminen ja Nina Heikkinen.

Päivän toiseen peliin vastustajaksi asettui SB Vaasa, jolle kärsimme kauden ensimmäisessä pelissä kitkerän tappion. Sen siivittämänä tyttöjä ei pahemmin tarvinnut sytyttää peliin, vaan tahtotila oli kaikille selvä. Ottelun avausmaali tuli kuitenkin Vaasalle, jota seurasi kymmenen sekunttia myöhemmin Sara Lammisen tasoitus Carolina Snellmanin esityöstä. Toisessa erässä jatkettiin samalla hyvällä tsempillä otettiin jo 3-2 johtoasema Oona Nivan ja Laura Jokirannan maaleilla, joihin molempiin esityön teki Sara Lamminen. Ottelun loppusinetti saatiin 25 sekunttia ennen peliajan loppua kun Emilia Åbb pääsi sujauttamaan pallon tyhjään maaliin loppulukemaksi 4-2.

Helpolla Sb Vaasa ei meitä tänään päästänyt ja vajaalla kahdella kentällisellä pelatut pelit imivät pelaajista kaiken mehun. Mutta pisteen maistuivatkin sitten sitä makeammalta. Sarjataulukossa C-tytöt ovat edelleen kolmantena kahdeksan voiton, kahden tasapelin ja kahden tappion siivittämänä. FBC Remix on meitä kaksi pistettä edellä ja Blue Fox kolme pistettä edellä. Neljäntenä oleva HiPa on neljä pistettä meitä jäljessä.

Seuraava turnaus pelataan kahden viikon päästä Lohtajalla. Silloin vastaan asettuu sarjakärki Blue Fox sekä sarjan yhdeksäntenä majaileva Jalas