Jeppiksen C-tytöillä jälleen neljän pisteen viikonloppu
Julkaistu: 26.11.2017 00.00

Jeppiksen C-tytöillä oli kauden toinen neljän pisteen viikonloppu.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui sarja vitonen HiPa Himangalta. Vastustajan peliä oli opiskeltu ennalta ja otteluun rakennettiin ketjutus juuri heidän peliään silmällä pitäen. Jeppis saikin otteluun salama-alun, Sara Lammisen tehtyä maalin Oona Nivan esityöstä kun peliä oli kulunut ainoastaan 12 sekuntia. Tämän jälkeen painetta saatiin pidettyä mukavasti vastustajan puolella ja toisaalta vastustajan hyökkäyksen saatiin katkaistua ja laukaisuja peitettyä, kunnes pelin 8 minuutilla HiPa sai katkaistua syötön keskikentällä ja välittömästi rankaistua huolimattomuudesta tasoittaen tilanteeksi 1-1. Ensimmäinen erä päättyi lukemiin 2-1 Saran tehtyä toisen maalin Oonan esityöstä. Toinen erä päättyi 0-0 lukemiin huolimatta kertaalleen pelatusta ylivoimasta, jossa laukaisuja maalia kohti sateli, mutta jossa toisaalta oma hätäily ja vastustajan erinomaisesti pelannut maalivahti yhdistettynä tiiviiseen alivoima esti lisämaalit. Kolmannessa erässä HiPa pääsi vielä kertaalleen tasoittamaan mutta aktiivisesti omaa peliä pelaamalla saatiin puserrettua 3-2 voiton Saran hienolla hattutempulla, jonka Elina Ylitalo pohjusti. Turnauksen järjestäjien puolesta ottelun parhaaksi valittiin erinomaisen työn puolustuksessa tehnyt Julia Kiviaho. Valmennuksen puolesta ottelun parhaiksi palkittiin puolustajat Nina Heikkinen ja Erica Hirvikoski.

Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui PSB Lapua musta. Ottelu päättyi Jeppikselle lukemiin 5-0 (1-0, 1-0, 3-0). Ottelun painopiste pidettiin jälleen vastustajien kenttäpuoliskolla, eikä vastahyökkäyksille annettu liiemmälti tilaa. Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi järjestäjien puolesta ottelun parhaaksi palkittu Erica Vesanen, Carolina Snellmanin syötöstä. Toisen erän ainoasta maalista vastasi Oona Niva, Elina Ylitalon esityöstä. Toisessa erässä jouduimme myös kokeilemaan alivoimapelaamista, Sara Lammisen kärsittyä 2 minuuttisen saatuaan rangaistuksen päällä pelaamisesta. Kolmannen erän maaleista vastasi Milaya Mattsson, Laura Jokirannan esityöstä, Iida Koivisto hienosta vapaalyönnistä sekä Sara Lamminen, Oona Nivan syötöstä. Valmennuksen puolesta ottelussa palkittiin Milaya Mattsson sekä Iida Koivisto.

Joukkue pysyi turnauksen jälkeen sarjataulukossa kolmantena. Seuraava turnaus pelataan 10.12 Lapuan Urheilutalolla, jolloin vastaan asettuu SB Kauhajoki sekä tällä hetkellä sarjakakkosena majaileva FBC Remix.