Harjoituspeli D2-poikia vastaan
Julkaistu: 24.11.2017 00.00

Jeppis FBC C-tytöt – D2 pojat

Torstain harjoitusottelu tarjosi taas rautaista viihdettä koko ottelun ajan.

C-tyttöjen (tai ainakin valmentajien) muistissa oli edellisessä kohtaamisessa koettu selkäsauna ja tätä harjoituspeliä varten olikin taas otettu oppia edellisistä peleistä. Ottelun fokus oli tietenkin valmistautuminen lauantaiseen sarjaturnaukseen ja tässä saatiinkin viimeisteltyä kuviot kuntoon sekä haettua tarvittavaa kovuutta viikonlopun vastustajien kohtaamiseen.

Ensimmäinen erä oli tuttua pelaamista puolin ja toisin. Takakarvaus pidettiin voimakkaana, vastustajan peliä lähettiin katkaisemaan jo ylhäältä ja laukauksia peitettiin aktiivisesti. Ensimmäinen erä päättyikin lukemiin 0-0.Toiseen erään lähdettiin hakemaan aktiivisempaa otetta ja pelin tempoa pystyttiinkin nostamaan mukavasti. Ainoastaan erän puolivälissä koettu nukahdus kostautui vastustajien maalin muodossa, mutta lohtua tilanteeseen toi kakkoskentän hienosta läpiajosta tehty tasoitusmaali. Kolmas erä olikin sitten yhtä painostusta vastustajan maalialueella. Laukauksia saatiin ja tilanteita luotiin, mutta suurin osa niistä meni niukasti ohi tai ne tyrehtyi vastustajan erinomaisesti pelanneeseen puolustukseen ja järkähtämättömänä muurina toimineeseen maalivahtiin. Lopussa pojat pääsivät rokottamaan voittomaalin muodossa hienollaa laukauksella kentän toisesta kolmanneksesta, pelin päätyttyä 1-2 D2-pojille.

Ottelun jälkeen harjoiteltiin vielä erikoiskentällisen voimin 2 minuuttinen alivoima, jonka aikana oma maali saatiin pidettyä hienosti puhtaana ja pallon hallinta saatiin riistettyä itselle.

Hyvällä pelillä on parempi hävitä kuin huonolla voittaa, ja tällä kertaa ei voinut kumpaakaan joukkuetta syyttää huonosta pelistä. Tämä toimi erinomaisena valmistautumisena lauantain koitokseen Uusikaarlepyyssä. Silloin tytöillä on vastassa HiPa ja PSB Lapua.