B-tytöt 01-02, B-tytöt, Pohjanmaan aluesarja

SPV - JFBC /BlueFox B-tytöt   0 - 11

Ilmajoki-Halli

BlueFox/Jeppis FBC B-tyttöjen ottelu SPV:tä vastaan melkoista maalijuhlaa

Voittoisan NJ-ottelun jälkeen lähdettiin nöyränä haastamaan SPV:n nuorta pelaajakaartia.

Heti ottelun alussa selvisi, että etukäteen mietitty pelitaktiikka ja pieni muutos kentällisissä osui kohdilleen, pelin ollessa yhtä maalijuhlaa. SPV hyökkäsi rohkeasti kolmella jättäen keskikentän avoimeksi, johon päästiinkin onnistuneesti iskemään. Onnistunut sentteripeli varmisti vastustajien pelin sekoittumisen ja hyökkäysten katkaisun. Viimeisenä linkkinä puolustuksella oli erinomaisesti onnistunut maalivahtipeli. Huolimatta useasta tuhlatusta maalipaikasta, onnistuttiin vastustajaa rokottamaan 11 maalilla pitäen oman maalin puhtaana.

Tytöistä onnistujia saatiin laajalla rintamalla. Maalintekijöinä pelissä loistivat Iida Kangas, Sani Peltola (3), Senni Kujala, Sara Lamminen, Laura Ström, Nea Kiviranta, Oona niva (2) ja Victoria Lohoff. Syöttöpisteen ansaitsivat Sara Lamminen (3), Oona Niva (2), Emilia unkuri, Senni Kujala (2), Laura Ström, Sanni Peltola. Elli-noora pelasi maalissa loistavan nollapelin.

Kahden turnauksen jälkeen joukkue on sarjataulukossa toisena tasapisteissä sarjaa johtavan ISB:n kanssa. Takana kolme voittoa ja yksi tasapeli.

Tilastot
SPV

0 - 11

0 - 40 - 50 - 2
1'MaaliKangas Iida
1'MaalisyöttöLamminen Sara
4'MaaliPeltola Sanni
4'MaalisyöttöNiva Oona
5'MaaliKujala Senni
5'MaalisyöttöLamminen Sara
14'MaaliPeltola Sanni
14'MaalisyöttöUnkuri Emilia
16'MaaliLamminen Sara
16'MaalisyöttöKujala Senni
24'MaaliKiviranta Nea
24'MaalisyöttöLamminen Sara
24'MaaliNiva Oona
28'MaaliPeltola Sanni
28'MaalisyöttöNiva Oona
31'MaaliNiva Oona
31'MaalisyöttöPeltola Sanni
36'MaalisyöttöKujala Senni