Naisilla kolmen pisteen turnaus
Julkaistu: 29.01.2018 00.00

Jeppiksen naisten 2-div joukkue jatkoi hyvää nousujohteista esitystään jo kolmannessa perättäisessä turnauksessaan tuoden Kristiinankaupungista kolme pistettä mukanaan.

SB Kauhajoki – Jeppis FBC 4-4 (1-1, 1-1, 2-2)

Peliin saatiin salama-alku Sara Lammisen tehdessä ottelun avausmaalin jo 35 sekunnin kohdalla. Kolmesti Jeppis pääsi yhden maalin etumatkalle, mutta aina Kauhajoki pääsi kuittaamaan pari minuuttia myöhemmin tasoituksen, kunnes siirtyi kolmannen erä puolivälissä ensimmäistä kertaa yhden maalin johtoasemaan. Ottelun loppusinetti tuli kolme sekuntia ennen päätössummeria Riina Lapinkorven runnottua väkisillä tasoitusmaalin Annika Sjöbergin esityöstä Jeppiksen otettua samanaikaisesti kuudennen kenttäpelaajan kentälle. Muuten peli oli torjuntojen osalta tasaista vääntämistä molempiin suuntiin. Molemmat joukkueet rankaisivat vastapuolta kertaalleen ylivoimalla mutta hieman enemmän pääsi Kauhajoki kolistelemaan pallolla tolppia ja voittamaan vaarallisesti tilanteet keskialueella pitäen voimakkailla laukaisuilla ja korkealla karvauksella meidän pakkikaluston täystyöllistettynä ja maalivahdin hereillä.

Tilastojen valossa ottelun onnistujia olivat Annika Sjöberg (0+1), Linda Autio (0+1), Jenna Honkaniemi (1+0), Riina Lapinkorpi (2+1) ja Sara Lamminen (1+0). Torjuntoja Jeppiksen maalivahdille kertyi 9 ja Kauhajoen maalivahdille 6. Ottelun parhaana Jeppiksen puolelta palkittiin Riina Lapinkorpi

SB Vaasa Mummot – Jeppis FBC 0-1 (0-1, 0-0, 0-0)

Tämän pelin osalta vastustajasta ennustettiin että nopeutta ei ole niin paljon kuin Kauhajoella, mutta taidollisesti vastustaja tulisi olemaan sitäkin haastavampi. Toisaalta myös odotettiin että ottelusta tulisi tasaväkinen ja vähämaalinen kamppailu, ja niin kävikin. Ottelun ainokainen maali saatiin ensimmäisen erän lopussa Cecilia Kiisk-Backmanin toimesta, Linda Vuorisen saadessa syöttöpisteen. Molemmilla joukkueilla oli tilaisuutensa ylivoimalla, Jeppiksen päästyä pelaamaan hetken jopa viidellä kolmea vastaan. Molemmilla joukkueilla alivoimapeli kuitenkin toimi ja ensimmäisen erän tulos pysyi taululla vaikka Vaasalaiset viimeiseen asti yrittivät tasoitusta pelaten lopussa minuutin verran ilman maalivahtia. Näin saatiin kuitattua Vaasalle kärsitty kotiturnauksen kirvelevä 1-2 tappio hyvälle pisteputkelle jatko.

Torjuntoja Jeppiksellen maalivahdille kertyi 17 ja Vaasan maalivahdille 8. Ottelun parhaana palkittiin Jeppiksen puolelta Annika Sjöberg.

Kolmesta viimeisestä turnauksesta Naiset ovat saalistaneet kahdeksan pistettä kolmella voitolla, kahdella tasapelillä ja yhdellä tappiolla. Ottelut jatkuvat 11.2 Vaasan kauppaoppilaitoksella, jossa vastaan asettuu sarjakärki SPV sekä sarjakolmonen Nibacos.