Konnat - JFBC Miehet   6 - 2

Vimpelin Liikuntahalli

Konnat - Jeppis FBC

Vi såg fram emot att spela mot serieledarna och ville gärna vara första laget som slog dem i år.

Vi började även denna match bra när Jonatan Granholm tog upp oss i ledning efter en och en halv minuters spel. Konnat kvitterade efter 3 minuter och gick upp i ledning vid tiden 6.26. I sjunde minuten kvitterade vi när Jonas åkerlund slog in en boll på mål och David Hjulfors fick bladet emellan och styrde in 2-2 målet. Konnat gjorde 3-2 målet i 10:e minuten och kunde även slå in 4-2 i powerplay i slutet av första perioden.
Andra perioden var riktigt jämn och ingen av lagen lyckades göra mål under hela perioden. Vi spelade bra och räknade med att komma ikapp och förbi i tredje perioden.

Tyvärr lyckades vi inte med målgörandet i tredje perioden heller utan Konnat gjorde istället 2 mål på slutet och vann matchen med siffrorna 6-2. Matchen var riktigt jämn och båda lagen hade många chanser men Konnat var det vassare laget idag och de förtjänade att vinna.

Tilastot
Konnat

6 - 2

4 - 20 - 02 - 0
1'MaaliGranholm Jonatan
1'MaalisyöttöBjörkström Dan
7'MaaliHjulfors David
7'MaalisyöttöÅkerlund Jonas
11'Jäähy: 2minEklund Jonathan
41'Jäähy: 2minEklund Jonathan
44'Jäähy: 2minBjörkström Dan